Originální kombinace tabáků do vodní dýmky

Tabák není jedinou složkou, která provoní vodní dýmku. Nejrůznější variace ovocných, kořeněných i květinových esencí dokážou vytvořit originální kombinace. Můžete si pohrát s vůněmi, které ve vás oživí příjemné vzpomínky na dovolenou a cestování, ovoce často přinese na povrch letní teplou uvolněnou atmosféru. Koření vykouzlí exotický nádech a posezení u vodní dýmky promění ve výjimečný zážitek. Květiny povzbudí unavenou mysl nebo naopak dodají pozitivní energii a zvýší prožitek relaxace.

Míchané směsi zaujmou originální vůní i zajímavými názvy. Podle pojmenování si můžete vybavit očekávatelné složky, a vybírat podle obliby. Některé názvy ve vás naopak probouzí zvědavost, některé i pobaví. Vybírat můžete podle nálady, odvahy experimentovat nebo touhy vyzkoušet dosud nepoznanou novinku.

„Kokosy na sněhu“ jednoznačně odkryjí hlavní složky kokosu a máty. První jarní vánek připomene stříbrné jablko a máta ve stejnojmenné směsi. „Podzimní sběr“ zahraje na hřejivé tóny meruňky, broskve a modrého jablka. Milovníci výrazných tropických chutí můžou vyzkoušet škádlivou směs „Fredy Krueger“ s vyladěným poměrem citronu a máty nebo „Výplach dýchacích trubic“ s doplňkem citronu, máty a pomeranče. „Zmrzlinový pohár“ upozorní na hravou směs citron, červené jablko a broskev. „Polednice“ zaujme jasmínem, pomerančem a mátou.

vodní dýmce neodmyslitelně patří i vůně kvalitní kávy. „Zlatý kolovrat“ vám dopřeje jedinečnou chuť kávy a kardamo. „Alibaba“ přidává ke kávě skořici a banán. Nové a nové názvy přináší nové a nové kombinace a dovolí vám nekonečnou řadu večerů strávit ve své výjimečné společnosti.

Neodolávejte pokušení a klidně se poddejte novinkám. Vodní dýmka je mimořádnou příležitostí uvolnit se a vychutnat prémiové zážitky. Sejděte se s přáteli v našem klubu, nabídneme vám varianty, které vás vždy překvapí a uspokojí.

 

Related Posts

Leave a Reply